• ft-amsterdam

Nieuws

 • Verlengde lockdown

  *** English translation below *** Nu de lockdown is verlengd tot 9 februari b...

  Lees meer
 • Lockdown

  *** English translation below *** Zoals je waarschijnlijk hebt gehoord moe...

  Lees meer
 • Massage nodig? Tension Tamers bij Splash!

    Massage nodig? Need a massage? Tension Tamers! Tension Tamer...

  Lees meer
Meer nieuws

Fysiotherapie

Als het sporten niet goed gaat vanwege een blessure of ander ongemak gelegen in het bewegingsapparaat, dan bent u aan het goede adres bij onze gespecialiseerde therapeuten, sportfysiotherapeut, of manueel therapeut.

Sinds februari 2012 zijn Fysiotherapie & Training Amsterdam en Splash Health Club een samenwerking aan gegaan.

Het motto waar beide partijen zich goed in kunnen vinden is “een leven lang fit ”. Splash heeft dit te bieden vanuit een moderne en goed geoutilleerde Health Club. De deskundige fysiotherapeuten komen uit de praktijk “Fysiotherapie & Training Amsterdam” en staan voor u klaar in Splash. Zij hebben verschillende specialismen in huis en werken in nauwe samenwerking met de trainers, de personal trainers bij Splash, sportdiëtist, orthopeden en andere medisch specialisten in Amsterdam.

Onze specialismen

 • Knieklachten/ Knierevalidatie Rug/Nekklachten
 • Schouderklachten Heupklachten
 • Sportblessures Trainingsopbouw na blessure of operatie

Vergoeding voor fysiotherapie of manuele therapie
Behandelingen door een fysiotherapeut of manueel therapeut worden vergoed mits u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie en of manuele therapie. Wij kunnen voor u nakijken hoe u verzekerd bent.

Direct naar de fysiotherapeut
Sinds 2006 kunt u zonder verwijsbrief van een arts een afspraak maken bij uw fysiotherapeut.

Gratis screening
Bent u niet helemaal zeker of uw klacht behandeld kan worden door een van onze therapeuten? Maak een vrijblijvende afspraak om uw klacht aan ons voor te leggen. In 10 minuten bepalen wij of uw klacht door ons te behandelen is middels een screeningsformulier. We informeren of uw klacht in aanmerking komt voor therapie en hoe dat eruit zal zien. Geef duidelijk aan bij het maken van de afspraak dat het gaat om een screening.

Maak een afspraak bij:

Benjamin Bos

Manueel therapeut MSc, Sportfysiotherapeut

Benjamin Bos is manueel therapeut en sportfysiotherapeut. Zijn specialisme ligt op het gebied van nek- schouderklachten en lage rugklachten. In juni 2014 heeft Benjamin zijn master manuele therapie afgerond. Hij heeft daarvoor onderzoek gedaan naar heupklachten bij sporters. Benjamin’s doel is om een heupexpertise centrum op te zetten in Amsterdam. Inmiddels heeft hij 15 jaar ervaring in het behandelen van recreatieve en topsporters.

Als oud hockeyer ligt zijn affiniteit bij de hockeysport. Bij hem kunt u terecht voor manuele therapie, sportrevalidatie, schouderklachten, heup en liesklachten en fysieke tests.
Sinds 2007 is hij tevens verbonden als docent aan de Hogeschool van Amsterdam aan de opleiding fysiotherapie.

Voor een afspraak of vragen bel: 06 24205032
Of stuur een mail naar benjamin@ftamsterdam.nl
Benjamin is aanwezig op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Jesper Arkenbout

Algemeen fysiotherapeut

Jesper Arkenbout is algemeen fysiotherapeut met veel kennis op het gebied van sportgerelateerde klachten. Zijn expertise ligt bij met name bij voetbal en tennis. Deze sporten voert hij zelf op recreatief hoog niveau uit. Met zijn zaalvoetbalteam speelt hij landelijke eerste divisie en strijdt om een plek voor ‘s lands hoogste niveau, de eredivisie.
Jesper heeft zijn opleiding genoten aan de Hanze Hogeschool Groningen, met als specialisatie sportfysiotherapie, waarna hij in zijn afstudeerfase in Amsterdam is neergestreken. In deze periode heeft hij met succes zijn afstudeerstage afgerond bij zijn huidige collega Benjamin Bos. Aansluitend heeft Jesper ervaring kunnen opdoen als waarnemend fysiotherapeut bij Fysiotherapie Stadshart te Den Helder. Waar hij nu ook voor twee dagen in de week in dienst is. Deze in korte tijd opgedane ervaring, in combinatie met zijn empathisch vermogen en gerichte aandacht per patiënt, maakt dat Jesper u kan helpen met lichamelijke klachten in de breedste zin van het woord.
Jesper aanwezig op: maandag, woensdag en donderdag.
Voor een afspraak of vragen kunt u e-mailen naar jesper@ftAmsterdam.nl of bellen; 020 3304855
 
 

Ervaar wat behandeling bij Splash Amsterdam voor jou kan betekenen

Zet die stap en vul onderstaand formulier in. 

 

Nieuws

 • Verlengde lockdown

  *** English translation below *** Nu de lockdown is verlengd tot 9 februari b...

  Lees meer
 • Lockdown

  *** English translation below *** Zoals je waarschijnlijk hebt gehoord moe...

  Lees meer
 • Massage nodig? Tension Tamers bij Splash!

    Massage nodig? Need a massage? Tension Tamers! Tension Tamer...

  Lees meer
Meer nieuws