• Header 1

Nieuws

 • Start met Boksen bij Splash Health Club

  Ga nu 12 weken de uitdaging aan met het Boxing Project bij Splash Health Club...

  Lees meer
 • Splash Health Club heeft een vernieuwde website

  Splash Health Club Amsterdam heeft een nieuwe website! Zo kunnen wij jou nog ...

  Lees meer
 • Probeer Splash Health Club nu een week gratis!

  Probeer Splash Health Club Amsterdam nu met een gratis proefweek fitness...

  Lees meer
Meer nieuws

Fysiotherapie

Als het sporten niet goed gaat vanwege een blessure of ander ongemak gelegen in het bewegingsapparaat, dan bent u aan het goede adres bij onze gespecialiseerde therapeuten, sportfysiotherapeut, of manueel therapeut.

Sinds februari 2012 zijn Fysiotherapie Manuele therapie van Breestraat en Splash Health Club een samenwerking aan gegaan.

Het motto waar beide partijen zich goed in kunnen vinden is “een leven lang fit ”. Splash heeft dit te bieden vanuit een moderne en goed geoutilleerde Health Club. De deskundige fysiotherapeuten komen uit de praktijk “Fysiotherapie Manuele therapie van Breestraat” en staan voor u klaar in Splash. Zij hebben verschillende specialismen in huis en werken in nauwe samenwerking met de trainers, de personal trainers bij Splash, sportdiëtist, orthopeden en andere medisch specialisten in Amsterdam.

Onze specialismen

 • Knieklachten/ Knierevalidatie Rug/Nekklachten
 • Schouderklachten Heupklachten
 • Sportblessures Trainingsopbouw na blessure of operatie

Vergoeding voor fysiotherapie of manuele therapie
Behandelingen door een fysiotherapeut of manueel therapeut worden vergoed mits u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie en of manuele therapie. Wij kunnen voor u nakijken hoe u verzekerd bent.

Direct naar de fysiotherapeut
Sinds 2006 kunt u zonder verwijsbrief van een arts een afspraak maken bij uw fysiotherapeut.

Gratis screening
Bent u niet helemaal zeker of uw klacht behandeld kan worden door een van onze therapeuten? Maak een vrijblijvende afspraak om uw klacht aan ons voor te leggen. In 10 minuten bepalen wij of uw klacht door ons te behandelen is middels een screeningsformulier. We informeren of uw klacht in aanmerking komt voor therapie en hoe dat eruit zal zien. Geef duidelijk aan bij het maken van de afspraak dat het gaat om een screening.

Maak een afspraak bij:

Benjamin Bos – Manueel therapeut MSc, Sportfysiotherapeut

Benjamin Bos is manueel therapeut en sportfysiotherapeut. Zijn specialisme ligt op het gebied van nek- schouderklachten en lage rugklachten. In juni 2014 heeft Benjamin zijn master manuele therapie afgerond. Hij heeft daarvoor onderzoek gedaan naar heupklachten bij sporters. Benjamin’s doel is om een heupexpertise centrum op te zetten in Amsterdam. Inmiddels heeft hij 15 jaar ervaring in het behandelen van recreatieve en topsporters.

Als oud hockeyer ligt zijn affiniteit bij de hockeysport. Bij hem kunt u terecht voor manuele therapie, sportrevalidatie, schouderklachten, heup en liesklachten en fysieke tests.
Sinds 2007 is hij tevens verbonden als docent aan de Hogeschool van Amsterdam aan de opleiding fysiotherapie.

Voor een afspraak of vragen bel 020 – 662 93 48 mobiel: 06 24205032
Of stuur een mail naar benjamin@fysiotherapievanbreestraat.nl
Benjamin is aanwezig op: Maandag, Dinsdag en Donderdag

Mart Net – Algemeen fysiotherapeut en Manueel therapeut i.o.

Mart heeft in 2014 de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. In hetzelfde jaar is hij begonnen aan de Master Orthopedische Manuele Therapie aan de Hogeschool van Utrecht om zich te specialiseren in wervelkolom gerelateerde klachten door middel van verdieping en uitbreiding van wetenschappelijke kennis en behandelvaardigheden.

Veel toegepaste technieken binnen de manuele therapie zijn mobilisaties en manipulaties. De effecten zijn vaak direct waarneembaar; gewrichten bewegen beter en men voelt minder pijn.

Mart ziet het als een uitdaging om er voor te zorgen dat de patiënt controle krijgt over zijn of haar klacht en niet therapieafhankelijk wordt.

Fysiotherapie in combinatie met oefentherapie en manuele therapie zijn voor hem aangewezen skills om dat te bereiken.

Voor een afspraak of vragen bel 020 – 662 93 48
Of stuur een mail naar mart@fysiotherapievanbreestraat.nl
Mart is aanwezig op: Maandag, Woensdag, Donderdag en Zaterdag

Nieuws

 • Start met Boksen bij Splash Health Club

  Ga nu 12 weken de uitdaging aan met het Boxing Project bij Splash Health Club...

  Lees meer
 • Splash Health Club heeft een vernieuwde website

  Splash Health Club Amsterdam heeft een nieuwe website! Zo kunnen wij jou nog ...

  Lees meer
 • Probeer Splash Health Club nu een week gratis!

  Probeer Splash Health Club Amsterdam nu met een gratis proefweek fitness...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.